Photo News
Volledig scherm
© Photo News

46 op 51 en maar liefst 45 goals in 17 matchen: dit zijn de cijfers waarmee Wouter Vrancken zijn contractverlenging verdiende

JUPILER PRO LEAGUERC Genk en Wouter Vrancken (43) gaan nu al langer met elkaar door. De competitieleider en zijn succescoach vonden een akkoord tot 2026. Dit zijn de cijfers van de straffe heenronde van Genk. De cijfers waarmee Vrancken zijn contractverlenging verdiende.

5 reacties

  • Eddy Willems

    1 jaar geleden
    Toptrainer en innemende persoonlijkheid in één. Het is weinigen gegeven, enkel de groten kunnen met het succes overweg!
  • Frans Peeters

    1 jaar geleden
    Contractverlenging, de ontslagvergoeding tel in het huidige voetbal
  • Polutnik Ronald

    1 jaar geleden
    Contract verlenging oké , maar tot wanneer is de grote vraag weer . Want Genk is of staat denk ik aan de kop van trainers afdanken de laatste 20 jaar Dus als er een paar wedstrijden achter elkaar verloren worden , vrees ik nu al het ergste voor Wouter maar wel met een dikke premie erbij bij afdanking .
  • rudi nijs

    1 jaar geleden
    ik gun het wouter van harte. ben een jarenlange supporter van malinwa, en wat hij daar met die ploeg gepresteerd heeft in zijn jaren van trainer zullen er niet te veel evenaren. go wouter de kakkers gaan echt wel je de titel gunnen dit jaar.
  • Mieke Ponet

    1 jaar geleden
    Racing de beste verdediging en dat met in de vierman verdediging twee wing -backs, er is geen enkele ploeg in België die zo open speelt van achter en toch de beste aanval, men moet het maar kunnen.