Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © AP

“Onbeschoft” en “geen respect”: internationale media hard voor Verstappen nadat die ploegmaat Pérez niet laat passeren

Formule 1George Russell schreef zondag de Grand Prix van Brazilië op zijn naam. Zelfs nu Max Verstappen geen enkele rol van betekenis speelde in de strijd om de winst, is hij wederom het middelpunt in de media. Max Verstappen negeerde namelijk de teamorders om zijn ploeggenoot Sergio Pérez te laten passeren en dat werd breed uitgemeten in de buitenlandse kranten.

75 reacties

  • John Simon

    1 jaar geleden
    Ik wil de eerste nog zien die geen fouten maakt
  • Guido David

    1 jaar geleden
    Wat is de beweegreden dat je niet alleen je teammaat verlinkt maar ook tegelijkertijd je team in de problemen brengt? Want wat RB ook zal beweren: als Perez opzettelijk crashte wisten zij het want hoe komt Max het anders te weten? Ik hoop dat volgend jaar 1, liefst meerdere teams competitief zijn zodat bij elk team beide piloten mekaar moeten helpen in plaats van bekampen. De beste van die 2 zal dan uiteindelijk Wereldkampioen worden…
  • Marko Decandt

    1 jaar geleden
    Dat Perez Verstappen een heel seizoen lang vorig jaar geholpen heeft om de titel te behalen was hij wel al vergeten. De stand staat nu dan 20-1 of zo?
  • JOANNES HOSTE

    1 jaar geleden
    Je eerste tegenstander is je merkgenoot. Zelfs binnen F1-ploegen zijn er steeds twee teams tegen elkaar aan het strijden. Binnen RB heb je team Verstappen en team Perez, die tegen elkaar strijden. Het is dus normaal dat je als piloot van het ene team voor de piloot van het andere team met dezelfde wagen wil eindigen. Zeker als je nr1 bent bij de constructeur met een langlopend contract en zeer hoge verloning. Je wil je dan elke race bewijzen. En ik ben fan van Perez en Russel.
  • Guido Parker

    1 jaar geleden
    Er zijn filmpjes te zien waar Perez in een bepaalde bocht op het circuit van Monaco even op het gas trapt waardoor de wagen spint. Alle andere keren neemt men die bocht en geeft men pas gas erna.