Jonas Lips, onze TikTok journalist zorgde voor de kaap van 200.000 volgers
Volledig scherm
Jonas Lips, onze TikTok journalist zorgde voor de kaap van 200.000 volgers © Kyra Van Craenenbroeck

TikTok HLN bereikt mijlpaal van 200.000 volgers: “Het is een leuk medium om op snelle manier nieuws te consumeren”

Op straat wordt hij al aangesproken als de ‘meneer van het nieuws’. En dat hoeft niet te verbazen want op TikTok brengt host Jonas Lips (24) nieuws op maat van jongeren. Elke dag bereikt hij honderdduizenden jongeren in Vlaanderen. Gisteren haalde het TikTok-account van HLN, ‘@hln_be’, zelfs de kaap van 200 000 volgers – en dat is gebeurd in een recordtempo, want binnen een week blaast HLN TikTok zijn eerste verjaardagskaarsje uit!

3 reacties

  • Nico Herbots

    1 jaar geleden
    TikTok is vooral leuk voor de Chinezen. Die krijgen nu gratis en voor niks toegang tot alle data van iedereen. En dat laten ze niet ongebruikt liggen, wees maar zeker. Straffer nog, ze hebben TikTok hier speciaal voor ontwikkeld. De westerlingen lopen er voor de zoveelste keer weer met hun ogen open in, onze regeringen ruiken weer geen onraad. Idem voor Huawei. Koop maar, installeer maar. En als het straks misloopt, gaan we allemaal verbouwereerd staan janken.
  • albert pike

    1 jaar geleden
    goed voor mensen met een aandachtsspanne van een goudvis
  • Liesbeth Cuppens

    1 jaar geleden
    HLN op TikTok is mss nuttig, maar de filmpjes die kinderen/jongeren op verkeerde gedachten brengen/gevaarlijke manoeuvres uithalen/ elkaar vernederen... niet. Zonder filmpjes van TikTok zullen velen zich (opnieuw) gelukkiger voelen dan nu.