Eden Hazard.
Volledig scherm
Eden Hazard. © Getty Images

Eden Hazard overweegt vertrek bij Real Madrid volgende zomer

Primera DivisionDe deur voor een vertrek staat op een kier. Ook in Spanje bekent Eden Hazard schuld. In zijn eerste interview met een Madrileense sportkrant gaat de aanvoerder van de Rode Duivels (31) geen onderwerp uit de weg. Ook niet zijn toekomst.

34 reacties

  • Marleen Doom

    1 jaar geleden
    Schoentjes aan de haak hangen is de oplossing.
  • Mieke Ponet

    1 jaar geleden
    Vele beseffen nog niet dat Hazard zijn tijd voorbij is in Januari 32 jaar en gezien zijn levensopvatting ver over de top. Hazard in zijn beste tijd kon vanuit stilstaande positie een actie maken want hij moest de bal in de voeten krijgen maar daardoor vertraagde hij het spel ook omdat hij geen lopende speler is en in verdedigend nutteloos. Als hij meedoet speelt men met 10 spelers, want een pas hier en een pas daar en wat rondlopen is totaal geen meerwaarde.
  • Marcel De Maesschalck

    1 jaar geleden
    Ten eerste : de echte aanvoerder is diegene met de meeste selecties - Jan Vertonghen. Trouwens, "mijnheer" Hazard wil zelfs geen Nederlands spreken, dus hij is het niet waard om kapitein te zijn. Ten tweede : na het WK zal hij bij Real ONDER de bank liggen zodat de rest er hun schoenen kunnen aan afvegen. En dan nog iets, het enige dat hij doet bij de Duivels is in weg lopen van de echte leider : Kevin De Bruyne.
  • Johnny van Steerteghem

    1 jaar geleden
    Blijft nog steeds de enigste die ons kan verder brengen
  • Gino Van Rompaey

    1 jaar geleden
    Heeft in elke competitie bij elke ploeg onder de top 5 een basisplaats. Blijft een topper!!