©  BELGA

De Croo: “België veroordeelt incident op Pools grondgebied”

België veroordeelt het incident op Pools grondgebied ten strengste, zo zegt premier Alexander De Croo dinsdagavond op Twitter. Hij reageert zo op de berichten over twee doden in Polen na een vermoedelijke raketinslag.

debn
Bron: BELGA

“België veroordeelt ten strengste het incident op Pools grondgebied en drukt zijn diepste medeleven uit aan de familie van de slachtoffers en het volk van Polen”, aldus de premier. “België staat aan de zijde van Polen. We maken allemaal deel uit van de NAVO-familie, die meer dan ooit verenigd is en uitgerust is om ons allen te beschermen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In Polen, niet ver van de Oekraïense grens, zouden twee doden zijn gevallen nadat daar twee raketten zouden zijn ingeslagen, maar officieel is daar nog geen bevestiging voor. De Poolse premier Mateusz Morawiecki heeft wel een spoedzitting bijeengeroepen van de ministerraad voor de nationale veiligheid en defensie

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER