Alex Agnew in 'Fear Factor'.
Volledig scherm
PREMIUM
Alex Agnew in 'Fear Factor'. © Play4

GEZIEN? ‘Alex Agnew’s Fear Factor’: “Zelfs de liefhebbers van de betere martelporno kwamen aan hun trekken”

TVMeer dan een decennium na de passage op VTM is ‘Fear Factor’ terug van weggeweest. Op Play4 dit keer, en met Alex Agnew als presentator. In de eerste aflevering moesten de kandidaten verrassend genoeg geen wansmakelijke gerechten verorberen, maar kregen ze wel drie andere pittige uitdagingen op hun bord. Rest de vraag of deze reboot het origineel kan doen vergeten. En nog belangrijker: pakt Agnew - die z’n debuut als presentator maakt - het even stoer aan als Walter Grootaers destijds?

16 reacties

  • Wouter Van de Walle

    1 jaar geleden
    Goed programma en Alex Agnew doet dat top. Hier hebben er weer enkelen alleen maar gekeken om het daarna te kunnen afbreken..
  • grimoaldus de pelsmaeker

    1 jaar geleden
    Zeer goed programma en eindelijk zonder bv’s dat begint al tegen te steken en de presentator, een dikke pluim voor hem zeer goed gepresenteerd knap werk Alex!!!!!!
  • Alain Hermans

    1 jaar geleden
    Goed programma omdat er voorlopig geen BV's in komen. leuk om naar gewone mensen te kijken en Alex is wie hij is. Je bent ervoor or ertegen maar hij is wel authentiek. k'zal wel niet meer kijken wanneer er BV's in zijn want die zijn we allemaal toch beu gezien.
  • Dirk Dierckx

    1 jaar geleden
    Na 5 minuten het oorverdovend scenario geschreeuw afgezet.
  • Rani peeters

    1 jaar geleden
    Trok op niets