Christiaan heeft de ja-brief van Jana in 'Blind getrouwd' nooit gelezen: "Hij heeft er niet achter gevraagd"

ShowbitsHet zijn geen gemakkelijke tijden voor Jana van ‘Blind getrouwd’. Nadat Christiaan op het ultieme beslissingsmoment ‘nee’ zei, kreeg ze enorm veel spijt. Hoe is het zo verkeerd kunnen lopen? Terwijl haar hart nog volop heelt, wordt ze trouwens ook niet gespaard door de kijkers. Op sociale media komen er reacties zoals: “Eigen schuld, Jana heeft hem in de afleveringen totaal vernederd” en “Christiaan verdient iemand die hem wel apprecieert om wie hij is” tot “Spijt komt altijd te laat, ze had beter moeten weten”. Showbits belde Jana op om enkele kijkersvragen te beantwoorden.

60 reacties

  • Ignace Cloquet

    1 jaar geleden
    Over alle seizoenen heen zijn 20-30% van de huwelijken gelukt. In het echte leven zonder specialisten, speciale matchingssoftware is dat ongeveer 50%. Hieraan zie je de meerwaarde van 'specialisten'. Maar wat wel heel knap is, is dat deze specialisten tegen betaling je slechtere resultaten kunnen garanderen dan als je het alleen zou doen en een reputatie opbouwen. Chapeau.
  • Jan Baroen

    1 jaar geleden
    Dit zijn geen tv programma’s, spontane gevoelens kan men trouwens niet bedenken of ontwikkelen. Mensen koppelen op tv is dus geen goeie zaak voor de deelnemers, enkel de makers en de zender zelf worden er beter van. Deelnemers hebben ook weinig mogelijkheden, alles wordt bedacht, voorgekauwd en in regie gezet. Voor de liefhebbers, maar niet voor mij.
  • Johan Janssen

    1 jaar geleden
    Laat die mensen met rust. Hij heeft de goede keuze gemaakt en daar stopt het dan ook mee.
  • ivan de ridder

    1 jaar geleden
    Kirsten Devolder, het is al de zoveelste keer dat een deelneemster bij wijze van spreken uitgespuwd wordt op sociale media gewoon omdat een aantal momentreacties slecht vallen bij kijkers. Ik ben er zeker van dat zowel Jana als Christiaan mooie en toffe mensen zijn en geen van beiden zulks pestgedrag verdient. Het mediabedrijf achter dit programma kan mijns inziens perfect inschatten hoe iemand gepercipieerd zal worden en bijstellen ipv te teren op de drama die eruit resulteert.
  • stef belaen

    1 jaar geleden
    Ik snap haar, ik versta hem. Jammer dat ze zo worden afgemaakt op sociale media. Het zijn ook maar mensen. Ik was fan van allebei de personen. Ze hebben allebei hun best gedaan en zijn eerlijk geweest. Eerlijkheid duurt nog altijd het langst.