Screenshots
Volledig scherm
PREMIUM
© Screenshots

Meisje (14) in gips krijgt klappen nadat ze spot met Tiktok-filmpje van tiener: “Gsm gestolen en bloeduitstortingen op gezicht”

AsseEen 14-jarig meisje uit Asse heeft klappen gekregen van tieners uit Sint-Jans-Molenbeek. De veertienjarige had gelachen met een Tiktok-filmpje van een meisje uit de Brusselse gemeente waarop die met een hele groep verhaal kwam halen. “Mijn dochter heeft een gips om haar voet en kon zich niet verdedigen, terwijl ze amper veertig kilogram weegt.”

8 reacties

  • Kim Vanrooy

    1 jaar geleden
    Weet je nog? Die tijd zonder sociale media? Heerlijk.
  • Johan Aerts

    1 jaar geleden
    Moet gewoon verboden worden die onzin. Iedereen kan posten wat hij wil terwijl heel veel van die mensen de gevaren niet snapen..
  • Jim Raes

    1 jaar geleden
    Als je dingen online zet om je interessant te tonen, of om likes of volgers te krijgen, dan moet je ook kunnen aanvaarden dat er mensen zijn die met je lachen. Kan je dat niet verdragen, blijf dan met je interessante kop weg uit de online virale wereld. Nu, lachen is gezond, misschien moeten er meer mensen dat eens doen ipv heibel te maken. Steek je energie in positieve dingen waarmee je vooruit geraakt, en lach. Morgen is toch een nieuwe dag, als je die haalt tenminste.
  • Elke Celis

    1 jaar geleden
    Amai, de zestienjarige kan het ocharme niet aanvaarden dat een beginnende puber lacht met haar. Oei oei. Je toont geen dosis lef als je dan in groep "verhaal" gaat halen, maar je toont je, stuk voor stuk, Adequaat Krapuul Met Misdadig Potentieel. Bestaan daar geen gesloten instellingen voor?
  • Mark Peeters

    1 jaar geleden
    Hebben sowieso dan toch de daders... lees lafaards