Laura Tesoro - Starstruck
Volledig scherm
Laura Tesoro - Starstruck © VTM

VTM laat iconische ‘Soundmixshow’ herleven met ‘Starstruck’, en Laura Tesoro staat aan het roer: “Promotie? Zo zie ik het niet”

TVLaura Tesoro wordt de gastvrouw van ‘Starstruck’, een fonkelnieuwe spectaculaire talentenshow waarin onbekende Vlamingen worden getransformeerd in wereldsterren - een soort ‘Soundmixshow 2.0' dus. Voor Laura Tesoro, die al met de opnames bezig is, is het het grote sprong vooruit. Voor eerst presenteert ze solo op een shiny floor. “Vroeger had ik Koen om op terug te vallen, nu moet ik alleen mijn plan trekken.”

7 reacties

  • Kristel Meert

    1 jaar geleden
    Ik vind dit een heel up to date nieuw programma dat ook jonge mensen kansen geeft . Ze willen net vernieuwen, dus geef geen commentaar en oordeel niet voor je iets niet gezien hebt en idd veel herhalingen van oudere programma’s . Sommige houden ervan, sommige niet! Maar over dit nieuw gegeven. Zwijg en oordeel niet! W8 en kijk volgend jaar , dan zie je wie wel kansen krijgt ! Pfff altijd dat negatieve hier …
  • guy roelandt

    1 jaar geleden
    Nu wordt het tijd om de VTM en Co buiten te wippen... Hebben ze nu echt niets beter te brengen dan die afgezaagde, oude brol weer in een ander kleedje te stoppen?
  • Ivo De Grande

    1 jaar geleden
    Dezelfde koek maar nog eens opgewarmd. En met LT wordt er bovendien wéér geen kans gegeven aan nieuw aankomend talent! Want dat is er wel degelijk: maar komt niet aan de bak door de kortzichtigheid van programmamakers die alleen maar bekende namen willen voor hun kijkcijfers. Altijd dezelfde bekende personen die iets anders presenteren.
  • Lucas Vissers

    1 jaar geleden
    Beter nog een paar VTM zenders bijvoegen, er zijn nog geen herhalingen en brolprogramma’s genoeg ! Besparingstip : zet de TV uit en speel terug met de kaarten !
  • Marino verbeken

    1 jaar geleden
    The voice, the masked singer, nu dit vehikel. Telkens weer beperken de creatieve breinen van VTM er zich toe om enkel maar een bestaande buitenlandse format te kopiëren. Wanneer pakt VTM nog eens uit met eigen, zelf ontworpen format?