Bij gebrek aan de echte Hanne haalde Studio 100 er een kartonnen versie bij op de voorstelling van het K3-album 'Vleugels'.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij gebrek aan de echte Hanne haalde Studio 100 er een kartonnen versie bij op de voorstelling van het K3-album 'Vleugels'. © Kristof Ghyselinck

Marthe en Julia moeten K3-album voorstellen zonder Hanne: “Ze moet echt platliggen, dus we kunnen niet anders”

BVBijna 25 jaar K3, maar voor het eerst in de geschiedenis een persdag met twee. “Dit voelt zó raar”, vertellen Marthe (26) en Julia (20) bij de voorstelling van hun nieuwste album ‘Vleugels’. Niet meteen de drukste activiteit op hun kalender, maar toch mocht Hanne (28) er niet bij zijn. Ze vertellen hoe het met de gezondheid van hun zwangere collega gaat, hoe lang ze nog afwezig zal zijn en hoe ze dat de komende maanden gaan opvangen. “We zeggen altijd ‘met drie of nie’, maar de laatste tijd gaat dat niet zo vaak meer op.”

6 reacties

  • Moniek Smets

    1 jaar geleden
    Trekt op niets meer ,
  • dretie munkies

    1 jaar geleden
    Gaan ze nu eindelijk eens stoppen ?
  • Erik Moens

    1 jaar geleden
    Kinderen hebben nood aan nieuwe groepen? Is er geen aanbod genoeg dan? Waarom zou K3 z'n vervaldatum hebben bereikt?
  • lode wijk

    1 jaar geleden
    Is het nu stillaan geen tijd om te stoppen met dat K3 gedoe, kinderen hebben nood aan nieuwe groepen, van jeugdige leeftijd met minder roze gedoe.
  • Erwin Felix

    1 jaar geleden
    Populariteit daalt bij K3. Meer oranje boven bij een Vlaamse meidengroep. Er is te veel veranderd tegen de beginjaren van K3. Momenteel lijkt het dat Julia zich profileert als het aanspreekpunt! Nu Hanne tijdelijk moet worden vervangen is het weer een Nederlandse die haar plaats inneemt. Marthe is nog de enige binding met Vlaanderen. Tegenwoordig treden ze ook meer op in holland dan hier!