Tanja Dexters over haar Zillion-tijd: "Dennis Black Magic had geen goede bedoelingen, ik spreek uit ervaring”

ShowbitsNa enkele moeilijke jaren waarin ze vooral negatief in het nieuws kwam, is Tanja Dexters (45) klaar voor een comeback in de media. Ze is één van de kandidaten in de nieuwe versie van ‘Fear Factor’, het programma waarin ze destijds ook al opviel omdat ze voor geen enkele uitdaging terugdeinsde. Ze werd in 1998 Miss België en daarna ook een populaire P-Babe en dus vertoefde ze wel eens in de beruchte discotheek Zillion. Daar leerde ze Frank Verstraeten en Dennis Black Magic goed kennen. Exclusief voor Showbits blikt ze terug op haar Zillion-dagen. “Na de breuk met Brigitta Callens belde Frank Verstraeten mij omdat hij een nieuwe miss zocht. Frank was een stouterik met een warm hart. Dennis had geen goede bedoelingen met vrouwen en ik spreek uit ervaring”, vertelt ze aan Jarne. Bekijk deze nieuwe Showbits.

6 reacties

  • Patrick Somers

    1 jaar geleden
    In de zillion was het gewoon plezier maken toendertijd met heel goede techno. Ben er ettelijke malen uitgeweest en met mijn toenmalige vriendin dikwijls bijna de sluit gedaan. Fantastische tijden. Helaas zullen die nooit meer terug komen
  • Werner Aerts

    1 jaar geleden
    Moeder Maria zal is iets zeggen, de eerste die moet zwijgen.
  • Gerard Braeckmans

    1 jaar geleden
    Ik zou graag eens weten wat daar allemaal gebeurd is. Het wordt voorgesteld als 'hip en modern' maar wie leverde wat aan wie bv. Wat gebeurde er op de achtergrond?
  • Ilse Verlinden

    1 jaar geleden
    Toch iemand die er geen sprookje van maakt.
  • Eduard Wuyts

    1 jaar geleden
    De gebeurtenissen in het verleden nu gaan of er is niks gebeurd zeker niet geloofwaardig.