©  Shutterstock

Is dit het nieuwe lief van Brad Pitt?

Heeft de Amerikaanse acteur Brad Pitt (58) een nieuw lief? Dat is de vraag die Britse en Amerikaanse tabloids zich stellen. Enkele dagen geleden werd Pitt gespot tijdens een concert van U2-frontman Bono en hij was daar niet alleen.

Bron: People, Page Six, Daily Mail

Pitt werd backstage gefotografeerd terwijl hij aan het babbelen was met model Cindy Crawford, haar man Rande Gerber en acteur Sean Penn. De 58-jarige Oscarwinnaar werd daar vergezeld door Ines de Ramon (29), de voormalige echtgenote van The Vampire Diaries- acteur Paul Wesley (40). De Ramon en Wesley stapten in 2019 in het huwelijksbootje, maar gingen in mei 2022 uit elkaar. “De beslissing om te scheiden was wederzijds en vond vijf maanden geleden plaats,” vertelde een woordvoerder in september aan People Magazine.

Bevestiging van een relatie tussen Pitt en De Ramon is er niet, maar op de foto’s die Daily Mail in handen kreeg, is te zien hoe de twee elkaars armen vasthouden en openlijk affectie vertonen.

(Lees verder onder de foto)

Ines de Ramon was drie jaar lang getrouwd met acteur Paul Wesley.  ©  ISOPIX

Verdere aanwijzingen geven de tabloids niet. Wel linken ze Pitt ook nog aan iemand anders. Eind september zouden er geruchten geweest zijn dat Pitt een relatie had met het 31-jarige model Emily Ratajkowski. Een bron vertelde toen aan People dat de twee “veel tijd samen doorbrachten”, maar dat hun vrienden niet zeker waren hoe serieus het was. Het leek niet dat de twee “formeel aan het daten zijn.”

Ratajkowski werd enkele dagen geleden nog voor het eerst gelinkt aan SNL-acteur Pete Davidson, de ex van onder meer realityster Kim Kardashian en zangeres Ariana Grande.

Emily Ratajkowski wordt momenteel ook gelinkt aan Pete Davidson. ©  ISOPIX

 (sgg)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer