Danira Boukhriss Terkessidis won vorige week 'De allerslimste mens ter wereld'.
Volledig scherm
PREMIUM
Danira Boukhriss Terkessidis won vorige week 'De allerslimste mens ter wereld'. © SBS

BV-vrienden ontrafelen het geheim van ‘Allerslimste mens’ Danira Boukhriss: “Arrogant? Ze is net een voorbeeld”

BV“Je hoort vaak ‘het is beauty óf brains’. Maar Danira heeft beide.” Danira Boukhriss Terkessidis (32) mag zich sinds vorige week ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’ noemen. Haar BV-vrienden, waaronder Kat Kerkhofs en Nora Gharib, kijken daar niet van op. In ‘Dag Allemaal’ vertellen enkelen van hen over de sterktes van het Eén-gezicht, maar ook over de kritiek die ze krijgt. “Jammer dat kijkers oordelen op basis van een paar minuten.”

49 reacties

  • Karla Desmet

    1 jaar geleden
    Het is altijd al een beetje gestuurd geweest, al jaren lan. Maar dit jaar was het er over. Dat men sommige mensen sympathieker vindt dan anderen, is des mensens. Maar de presentator zou dat moeten kunnen verstoppen. En 'k weet niet wat hem bezielde. Ik geloof dat hij last krijgt van ouder worden. En neen, ik vind niet dat hij er jonger uitziet zonder bril - in tegendeel. Maar... Ik kijk, want ik leer ook graag iets bij. En soms zitten er echt kanjers tussen waar ik nooit van had gehoord. Tof.
  • Fanny Konings

    1 jaar geleden
    Men kent soms het verschil niet tussen gezonde arrogantie of een dosis gezonde narcisme nodig binnen onze maatschappij en getuigt eerder van hoogbegaafdheid na wetenschappelijk onderzoek
  • Karina

    1 jaar geleden
    Ik vind dat Danira dat heel goed gedaan heeft. Een klasse madam, proficiat Danira blijf zoals je bent, ik vind jou een toffe madam. Grote fan van u en uw programma’s, ook van de repairshop, jij doet dat goed!
  • Saskia Jongen

    1 jaar geleden
    Graag weer wat onbekendere deelnemers bij de slimste mens , zoals delphine en liesbeth en die opera zangeres , veel leuker dan altijd dezelfde bv's op die buis , leren we nog eens nieuwe mensen kennen
  • Danny duyvejonck

    1 jaar geleden
    Het beste is er nu wel vanaf, net zoals blokken, de kampioenen, thuis, ze mogen zo stilletjes aan de boeken toe doen