“Ik denk niet dat ze mij gaan bellen”: Josje Huisman over geheimzinnige vervangster bij K3 voor Sportpaleis-shows

Nu de zwangere Hanne Verbruggen (28) op doktersadvies rust neemt bij K3, wordt ze tijdens de Nederlandse tournee vervangen door ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede van den Heuvel (22). Maar voor de Grote Sinterklaasshow volgende maand haalt de meidengroep er nóg een invaller bij. Is dat de gewezen K3-zangeres Josje Huisman?

debn

LEES OOK. K3 haalt er nóg een vervangster bij voor Sportpaleis-shows

Wie vervangt Hanne Verbruggen tijdens de Grote Sinterklaasshow in het Antwerpse Sportpaleis? Diede van den Heuvel is het alvast niet, maar misschien wordt het wel Josje Huisman. De gewezen zangeres van K3 laat op haar Instagram Stories ietwat in haar kaarten kijken. “Ga ik Hanne vervangen? Weet jij het? Weet ik het?”

LEES OOK. ‘K2 zoekt K3’-finaliste Diede spreekt voor het eerst over invalbeurt bij K3: “Straks is het weer voorbij, dus ik moet ervan genieten”

“Ik ben een beetje in de war, want ik dacht dat er al iemand was om Hanne te vervangen. Het lijkt me wel enig om zo een show te doen. Maar ik denk niet dat ze mij gaan bellen; ik weet ook niet of ze mijn nieuwe nummer hebben. Het mag altijd. Ik wil wel Oya Lélé zingen want da’s mijn lievelingslied, anders kom ik niet.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER