Opgelet, Rode Duivels! Hakim Ziyech scoort voor WK-tegenstander Marokko vanop eigen helft met weergaloze lob

Marokko trekt met vertrouwen naar het WK. De WK-tegenstander van de Rode Duivels was met 3-0 te sterk voor Georgië. Sterspeler Hakim Ziyech blonk uit met een assist en een weergaloos doelpunt vanop zijn eigen helft.

Jens Jacobs

Hakim Ziyech was lang uit beeld bij de nationale ploeg door een conflict met de vorige bondscoach. Toen die opzij werd geschoven, werd Ziyech weer in de armen gesloten. Net op tijd voor het WK dus.

Tegen Georgië toonde de Chelsea-middenvelder dat hij nog altijd geweldig goed kan voetballen. Nadat hij En Nesyri de 0-1 aanbood, legde hij met een schitterende lob van achter de middellijn de ruststand vast.

De Rode Duivels weten dus wie ze in hun tweede groepswedstrijd extra in de gaten moeten houden. Marokko begint volgende woensdag aan het WK met de wedstrijd tegen Kroatië.