Photonews
Volledig scherm
PREMIUM
© Photonews

EXCLUSIEF INTERVIEW. Wat zijn de plannen van Wout van Aert? “Toen ik eind oktober weer met de fiets begon te trainen, had ik veel conditie verloren”

VELDRIJDENZondag 4 december is Wout van Aert weer crosser. De Wereldbekerwedstrijd in Antwerpen wordt de eerste van zeven veldritten die Van Aert in 2022 nog gaat rijden. Maar wat komt daarna? Eén ding is duidelijk, klinkt het in een exclusief interview. “Wereldkampioen worden is het grote doel.”

40 reacties

  • Marika Peeters

    1 jaar geleden
    Tom en Matje hebben zonder "uitvluchtjes" op voorhand, reeds kleur bekend met hun geweldige prestaties tijdens hun intrede. Het ballonnetje dat Wout opliet? tja, die is doorprikt als zijnde een uitvlucht, indien hij niet hetzelfde niveau zou kunnen tonen, dan de 2 andere tenoren. Dus, ja hoor...ook hij is het aan zijn stand en aan zijn vormpeil van circa 90%( net zoals bij Tom en Matje) verplicht, om direct te kunnen en willen knallen, en niet enkel om "er nog in te komen"...zoals hijzelf zegt.
  • lode wijk

    1 jaar geleden
    Wout geeft geen aandacht nodig, die krijgt hij, en verdiend, benieuwd naar zondag aanstaande, niets moet maar alles kan.
  • Danny Casseau

    1 jaar geleden
    Men spreekt maar van ene maar denk dat hij meer weerstand zal krijgen van de twee winnaars van dit weekend dan van VDP. Zien wie volgende maand of ik gelijk heb .
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Misschien zit Mathieu niet om aandacht te springen maar omdat "verdacht" te noemen gaat wel erg ver, sommigen zijn beter af dan elke dag in de schijnwerpers te staan..
  • adri zuiderwijk

    1 jaar geleden
    Mathieu zit iets minder om aandacht verlegen dan Wout, zijn goed recht overigens en verre van "verdacht".