Martínez.
Volledig scherm
Martínez. © Belga

Geen type-elftal en zes wissels tegen Egypte: “Perfecte stap om in WK-modus te komen”

Rode DuivelsEen laatste test voor Qatar. Maar zo gewichtig wil Roberto Martínez de oefeninterland tegen Egypte níet maken. “Iedereen in de beste conditie aan de start van het WK krijgen” klinkt zijn opvatting.

5 reacties

  • Jan Daems

    1 jaar geleden
    Egypte, de perfecte stap om in de juiste modus te komen, zei Martinez. We hebben het gezien Roberto en ga nu maar in de hoek staan en kom er nooit meer uit!
  • Leo Conner

    1 jaar geleden
    Go Egypte!
  • Karel Bellen

    1 jaar geleden
    Starten met Openda en niet andersom anders kan men niet zien hoe ver hij staat. Batshuayi dan laten invallen, hem kennen we al.
  • Ayse Ozyasar

    1 jaar geleden
    België zal vriendschappelijk duel met Egypte wel winnen.en eerste ronde overleven en dan is het richting België Dan is het voorbij en is het gedaan met met speelt hazard hoe met Lukaku Dan kunnen ze weer showen met hun vakantie en autos
  • erik swaegers

    1 jaar geleden
    Wat doet die Thierry Hernry eigenlijk nog bij ons ploeg, poen pakken en ons ons ondermijnen als we tegen Frankrijk spelen. Hij moet de coach overtuigen om een ploeg rond Lukaku en De Bruine te maken, hij heeft jaren in Arsenal succesvol zo gespeeld en weet dat hij zelf altijd goed werd gelanceerd, en hij maakte af, meer moet dat niet zijn. Nederland 2010 rond Robbe tot in de finale en toen miste Robbe 1 kans en voorbij. Nederland 3 finales WK ! 1 EK titel!