PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

“Schep klaarheid, Eden”: laatste oefenmatch voor WK is voor onze chef voetbal hét moment om te zien waar Hazard staat

Rode DuivelsDe discussie woedt al maanden. Trossard of Eden Hazard? Het gros van de natie gelooft niet meer dat het nog goedkomt met Hazard. Onze chef voetbal deelt die mening niet, hij blijft een believer. “Omdat hij geen uitgebluste indruk maakt, omdat hij nog steeds die klasse heeft en omdat hij, in een begenadigde dag, nog altijd iets meer kan dan veel anderen.” Ook de bondscoach blijft hopen dat de ‘oude Hazard’ weer opstaat. “Wel, Eden, een uur heb je in Koeweit-City om klaarheid te scheppen”.

24 reacties

  • erik swaegers

    1 jaar geleden
    Hazard neemt een plaats in van een andere jonge kracht die zich misschien wel wil bewijzen in tegenstelling de eerst genoemde die teert op zijn zogezegde verleden. Dat is niet fair en coach moet daar voor verantwoordelijk voor gesteld worden. Hazard moet er uit en worden vervangen door een meer gemotiveerdere speler. Je zou het zelfs in deze tijd kunnen aanklagen, jonge spelers waar wachten jullie nog op! vriendjespolitiek is discriminatie toch, iemand bevoorrechten?
  • Eric Maes

    1 jaar geleden
    Eden heeft 1 groot probleem. Die eerste meters zijn er niet meer. Waardoor hij steeds meer in de bal komt en veel lateraal speelt. Die actie richting doel is er niet meer op dit ogenblik.
  • Francois Rogge

    1 jaar geleden
    Snap niet dat dit een punt van discussie is: altijd Trossard !
  • Ayse Ozyasar

    1 jaar geleden
    Hazard 60 minuten ik dacht dat die goed getraind had
  • Rudy Claes

    1 jaar geleden
    Absoluut akkoord met sommigen hieronder. Trossard én Hazard en Lukaku in de spits !!! Scoren doen we !!