Karl Vannieuwkerke
Volledig scherm
Karl Vannieuwkerke © © VRT

Karl Vannieuwkerke presenteert WK voetbal vanuit Wintercircus in Gent: “Klaar voor ruim 40 uur duiding en analyse”

TVKarl Vannieuwkerke is helemaal opgewarmd om straks voor de VRT het WK voetbal te verslaan. Zondag start hij aan zijn tv-marathon, waarbij hij 29 dagen lang de avondwedstrijden zal omkaderen en ‘Villa Sporza’ aan elkaar zal praten. Samen goed voor 2.420 minuten (ruim 40 uur) live-tv. En nu maar hopen dat de mensen kijken. “Het WK leeft nog niet echt, maar dat blijkt overal een probleem te zijn.”

8 reacties

  • dretie munkies

    1 jaar geleden
    Voetbal ? Toch niet te zien op een WK landenploegen ! Een echte voetballiefhebber kijkt daar niet naar !
  • Willy Van Cleemput

    1 jaar geleden
    Er is duidelijk in België geen interesse in hetW.K. Waarom dan met ons belastinggeld iedereen opdringen om naar dit overbodig gebeuren te kijken ! De gouden tijden zijn voorbij , echter zonder een kampioenschap te winnen . Wat een geweldige trainer, die na zoveel jaren de landstalen nog niet kan spreken .
  • Jan Lanclus

    1 jaar geleden
    Nooit geen fan geweest van KV. Zijn presentaties zijn veel te lam, bijna zonder emotie, zijn stem zonder variatie. Het is genoeg geweest, andere (die zijn er ) en beter (die zijn er zeker ook).
  • Theo Deweerdt

    1 jaar geleden
    29 dagen ‘geterroriseerd’ worden door voetbalwedstrijden, voetbalreclame enz. is er voor ons teveel aan. Gaan onze dvd speler terug bovenhalen.
  • Marcq Adriaens

    1 jaar geleden
    Ben die al beu gezien, is dat alles wat de VRT kan doen met ons belastinggeld. Het wordt de hoogste tijd dat er eens iets anders gegeven wordt.