Belga
Volledig scherm
PREMIUM
© Belga

Het WK in cijfers: van een kostprijs van 219 miljard over het langste fietspad ter wereld tot de poen van Beckham

WK VOETBALZondag (17 uur Belgische tijd) trappen Qatar en Ecuador het meest controversiële sporttoernooi ooit op gang. Of het straks sportief kan bekoren valt nog af te wachten. De waanzinnige cijfers achter het WK voetbal doen alvast duizelen: van halve liter bier voor 13 tot 15 euro tot maar liefst 219 miljard euro voor de organisatie.

11 reacties

  • Ronny ceunen

    1 jaar geleden
    Dat het WK zoveel geld kost is voor hen ginder geen enkel probleem hoor... dat bedrag betalen wij, het Westen, wel extra bij aan de pomp de komende maanden, ze zullen wel zorgen dat hun rekening klopt !
  • Anne Jacobs

    1 jaar geleden
    Men moet goed zot zijn om €1.000/man vliegtuig, €75 om WK voetbal op scherm te bekijken, €200 om in een plastiek huisje (Free Zone?)met vooraf getest bed door slaven te gaan slapen. €14 pintje.Beter was een extra extra grote tv te kopen,bakken bier, chips,popcorn en proper goed gekoeld bedje.Hopelijk worden deze fans niet in de cel gestopt bij uitbundigheid van een goal door die van ons,no plane back! En die hitte 50° jongens toch, gaan ze daar in spelen?Boycot dit,ze gaan de geschiedenis in!
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Ze mogen die K...WK hebben...🥴...👎 Hypocrisie ten top ...! Vele hun zakken goed gevuld om deze corrupte WK te laten goedkeuren...😳 Van bekende spelers tot mannen met mooie pakken en vuile handen ...laat staan hun geweten...! Een woord : " schande "
  • Kim Vanrooy

    1 jaar geleden
    Het WK-hypocrisie.
  • wim rooyakkers

    1 jaar geleden
    Tegenwoordig heeft iedereen de mond vol van duurzaam. Maar de helft van de stadions wordt na het toernooi weer afgebroken.