Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Manchester United zal “nodige stappen ondernemen” na explosief interview Ronaldo, die bevestigt dat hij voor 350 miljoen naar Saoedi-Arabië kon

Buitenlands VoetbalOok in het tweede deel van zijn felbesproken interview met Piers Morgan pakte Cristiano Ronaldo uit met enkele opmerkelijke uitspraken. Zo vertelde de Portugees dat hij een aanbod van 314 miljoen pond - zo’n 350 miljoen euro - uit Saoedi-Arabië weigerde, schonk hij ook klare taal over z’n toekomst bij Manchester United én vergeleek hij zichzelf met... een aardbei. Intussen liet Manchester United weten “de nodige stappen te ondernemen”.

23 reacties

  • Peter Van mol

    1 jaar geleden
    Penaldo staat eindelijk met de voeten op de grond. De man de ooit zijn eigen ploegmaat ging verklikken tegen de scheidsrechter omdat die volgend Penaldo in buitenspel stong…
  • Patrick Braekeveldt

    1 jaar geleden
    Was een tijd de beste spits ter wereld ,met een ongelofelijk hoog rendement ,helaas voor hem is die tijd voorbij !
  • Patrick Devogelaere

    1 jaar geleden
    Een van de beste spitsen geweest onder velen ... Ronaldo leeft meer in het verleden dan het heden, hij gedraagt zich als een gefrustreerde oud mannetje die jammerd omdat hij geen 20 jaar meer is.
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    1 jaar geleden
    Als je van jezelf zegt dat je altijd moet spelen, dan is er iets fout.Hij mag dan wel een geweldige fysiek hebben voor zijn leeftijd, maar topschutter wordt hij nooit meer in Engeland.En ook niet in Qatar.Hij wil zelf het liefst scoren, dat is zijn probleem.Messi laat Mbappé en Neymar scoren en heeft daar evenveel plezier van.Als Argentinië WK wordt en Messi scoort geen enkele goal, zal hij zich de koning te rijk voelen.Dat is het verschil met CR7. .
  • Sofie Sliggers

    1 jaar geleden
    Kort samengevat beste Cristiano , je moet beseffen dat de trainer de baas is. Jou haantjesgedrag past hier niet meer. Voetbal is een teamsport en dat blijkt jij te zijn vergeten!