“Liever een oude Jan dan een jonge Debast”: onze analisten maken zich zorgen om defensie, maar zien ook één lichtpunt

Een wankele defensie die voor serieuze kopzorgen zorgt, maar ook één lichtpunt. Onze analisten Marc Degryse, Jan Mulder en Radja Nainggolan zitten, net als de Rode Duivels, met twijfels vlak voor het WK.

25 reacties

  • Ruud Roeders

    1 jaar geleden
    @ Michel Romano is het en niet anders .
  • Eddy De Rycke

    1 jaar geleden
    Van Gaal had met onze gouden generatie ons de wereldbeker bezorgd. Ster spelers zonder vorm eruit. Jonge gasten met potentiële meerwaarde en talent erin. Niet in de verdediging daar worden matchen gewonnen. Dan kom je der echt ni met jonkies..dus…
  • Michel Roman

    1 jaar geleden
    Zolang met verder werkt met een trainer die vriendjespolitiek laat primeren boven de ploegbelangen , zal het niet lukken. Maar Martinez is een mooiprater die zelfs een nederlaag kan uitleggen als een halve overwinning. Hij moest al weggestuurd zijn in 2018.
  • Bert Rochus

    1 jaar geleden
    beetje olie op het vuur! wie haalde het in zijn hoofd om naigolan als analist in te huren? op de wip bij Antwerp, verstoten door Martinez(enige goede dat die mens deed) Los daarvan is deze ploeg het niet waard om op dit wk aan te treden dus na ronde 1 met schaamrood op de wangen naar huis! Dat hazard bij madrid voorlopig nogop de bank mag zitten zegt wel genoeg over wat die nog waard is! 3 wedstrijden met RD en niks maar dan ook niks gebracht! jammer voor kdb en coutois enige waardige RD )
  • Eric De Baeremaeker

    1 jaar geleden
    Wie het nu nog niet ziet wat er mankeert dan ken je niets van voetbal . Het eindresultaat zal triestig zijn .