De basiself tegen Egypte.
Volledig scherm
PREMIUM
De basiself tegen Egypte. © BELGA

ONS RAPPORT. “Hij is niet klaar voor een basisplaats”: drie Rode Duivels krijgen een buis, maar ook een individuele prestatie om op verder te bouwen

De Rode Duivels stappen niet met een fijn gevoel op het vliegtuig naar het WK in Qatar. De 2-1-nederlaag tegen Egypte vertaalt zich ook in ons rapport. Drie spelers krijgen een buis. “Wie zijn kans krijgt, moet meer tonen.” Al heeft ook één speler een 7 op 10. Ontdek hieronder de punten.

53 reacties

  • Jean Berben

    1 jaar geleden
    Debast heeft 3 keer de kans gehad om te bewijzen wat hij kan. Is misschien de toekomst maar zeker nu nog niet. Hij had gewoon niet bij de 26 mogen zijn, dat had Martinez al na de 2 wedstrijden die hij speelde moeten zien. En nee, ik ben van geen enkele club supporter, gewoon een neutrale voetbalkijker. Hopelijk na dit wk bouwen aan een verjongd team, zeker in de verdediging...laat dan Debast zich maar bewijzen.
  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Ze gaan het wel super doen ...😏...!
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Balbezit betekent simpel dat de tegenstander niet kan scoren, zonder bal. Dus taktisch gezien is veel balbezit weinig kansen voor de tegenstander. Alleen zorgt dit voor veel risicoloze passing en dus weinig animo. Essentieel is wél dat bij balverlies er achteraan géén kaas met gaten is. Snelle jongens, goede tackle en positiespel, Courtois kan niet alles stoppen.
  • André Christiaens

    1 jaar geleden
    Ze hebben hier allemaal de cursus trainer gevolgd begrijp ik. Hoe spelen de RD toch in opdracht van hun trainer en die zegt controlerend voetballen, dat is juist wat Van Aken de Witsel doen, de bal in eigen rangen houden, zo kan de tegenstrever geen doelpunten maken. De beste RD(kevin)verliest de bal en het is doelpunt. Was Van Aken of Witsel in de buurt? NEEN.
  • Fons Van Sande

    1 jaar geleden
    Bijna iedereen is weer lekker negatief, dus we gaan een toptoornooi spelen. Want lekker de underdog.