Haalt Canadese sterspeler WK-wedstrijd tegen Rode Duivels toch nog? Alphonso Davies sluit aan in Qatar

De Canadese voetbalbond had vrijdag goed nieuws te melden. Sterspeler Alphonso Davies sloot aan bij de rest van de spelersgroep. De 22-jarige vleugelverdediger van Bayern München werkt verder aan zijn herstel na een hamstringblessure. Het is onzeker of hij het eerste groepsduel van Canada op het WK in Qatar, volgende week woensdag tegen de Rode Duivels, zal halen.

Bron: BELGA

Davies liep begin deze maand een spierblessure in de hamstring op in de 2-3 competitiezege van Bayern bij Hertha Berlijn. Die bleek ernstiger dan in eerste instantie werd ingeschat. Bayern wilde zijn speler tot dusver nog niet vrijgeven aan de Canadese federatie. 

Ook bij de Rode Duivels sukkelt een speler met een hamstringblessure. Romelu Lukaku revalideert momenteel nog en lijkt al zeker het duel tegen Canada aan zich voorbij te moeten laten gaan.

Na het openingsduel tegen de Rode Duivels volgen voor Canada in groep F nog confrontaties met Kroatië (27 november) en Marokko (1 december).

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER DE RODE DUIVELS