Alexia Bertrand.
Volledig scherm
PREMIUM
Alexia Bertrand. © OPENVLD

PORTRET. Wie is Alexia Bertrand (43)? “Haar eerste studentenjob was in de lokale Quick van Knokke-le Zoute”

PolitiekMet Alexia Bertrand (43) haalt Open Vld een politica binnen uit de stal van de Franstalige liberalen. Van haar ‘bourgeoisie’-imago raakt Bertrand wellicht moeilijk verlost, als dochter van Luc Bertrand - baron en één van de rijkste Belgen. Maar wie is Alexia Bertrand écht? “Ongeduld is één van haar grootste tekortkomingen.”

29 reacties

  • Guido dyck

    1 jaar geleden
    Komt van kabinet Reynders.Als dat een bewijs van competentie is dan kan je alleen nog naar EU en verder prioritair zakken vullen
  • johan vervecken

    1 jaar geleden
    Dit is nogmaals het bewijs dat het bij deze regering een duivenkot is ze vliegen van de ene duivenkot naar de andere, het zijn allemaal onverkozene die de belange van de bevolking verdedigen ze spreken in onze naam maar nooit in hun eigen naam.
  • Nicole Vleminckx

    1 jaar geleden
    Bertrand blijft lid van MR maar haar hart klopt voor Open VLD. Je moet het maar verkopen! Kan ze dan in 2024 zowel opkomen voor MR als voor Open VLD. Dit zou een oplossing zijn voor NVA en VB. Dubbel lidmaatschap en dubbel mogen opkomen. Deze laatsten halen dan 80 %.
  • Gino Denil

    1 jaar geleden
    Wordt vast en zeker een voorbeeld van een minder elitair en minder betuttelend beleid.
  • Jan Van de Velde

    1 jaar geleden
    De Vlaamse liberalen en democraten zijn blijkbaar niet zo Vlaams! De vlag dekt duidelijk de lading niet. Een herinnering aan de vlag PVV die ooit 'pest voor Vlaanderen' heette.