Musk reageerde in zijn gekende stijl op de heisa met een tweet waarin het lijkt alsof hij Twitter ten grave draagt, maar de vraag is of het bedrijf dat hij voor 44 miljard dollar kocht hem nog lang plezier zal bezorgen.
Volledig scherm
PREMIUM
Musk reageerde in zijn gekende stijl op de heisa met een tweet waarin het lijkt alsof hij Twitter ten grave draagt, maar de vraag is of het bedrijf dat hij voor 44 miljard dollar kocht hem nog lang plezier zal bezorgen. © AFP

Geniaal of gek? Vlaamse CEO’s geven handleiding bij Musk: “Hij is olifant in porseleinwinkel, maar dat er bij Twitter te veel vet in de soep drijft, heb ik zelf gezien”

Kantoren die dicht blijven, personeel dat het aftrapt, lelijke boodschappen op de gevel, storingen op het platform: geen wittebroodsweken voor Elon Musk na de overname van Twitter. Niet alles wat ‘s werelds rijkste aanraakt, verandert in goud. Of moeten we met Musk hebben wat hij zelf amper heeft: een beetje geduld? “Eerlijk? Ik zie dit niet goed komen behalve wanneer hij Twitter weer verkoopt, maar da’s gezichtsverlies.”