Prins Harry en Meghan Markle
Volledig scherm
Prins Harry en Meghan Markle © Getty Images

Regisseur Netflixdocu Harry en Meghan gaf er de brui aan: “Creatieve verschillen”

RoyaltyDe Britse prins Harry (38) en zijn vrouw Meghan (41) zijn de originele regisseur voor hun Netflixdocumentaire kwijtgespeeld. Blijkbaar had het koppel de Oscargenomineerde Garrett Bradley ingehuurd om een docu over hun leven te maken, maar de man gaf het al snel op. “Ze weigerden om bij hen thuis te filmen.”

0 reacties

  1. Vriendin van prinses Kate runt exclusieve seksclub: “Kate weet alles over wat er gebeurt in mijn club”
    PREMIUM
    Royalty

    Vriendin van prinses Kate runt exclusieve seksclub: “Kate weet alles over wat er gebeurt in mijn club”

    Net als prinses Kate (42) is ze een moeder van drie kinderen, maar haar boezemvriendin Emma Sayle (46) koos toch duidelijk voor een andere weg. De Britse vrouw leidt de exclusieve seksclub Killing Kittens, die grote seksfeesten organiseert. Wie lid wil worden, moet een hele procedure volgen en zich aan strikte regels houden. De zaakvoerster onthult nu wat er zich afspeelt achter de gesloten deuren. En de vraag die nu op ieders lippen brandt: is prinses Kate ook lid is van de club?
  2. “Wie weet is Conner Rousseau verantwoordelijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsbanket
    PREMIUM
    Royalty

    “Wie weet is Conner Rousseau verantwoor­de­lijk voor die regel”: Stijn Baert verklapt hoe het eraan toegaat op een staatsban­ket

    Hoe gaat het er echt aan toe op een staatsbanket van koning Filip (64) en koningin Mathilde (51)? Arbeidsconoom Stijn Baert mocht het aan aan den lijve ontdekken toen hij recent werd uitgenodigd op het staatsbanket van het koningspaar en de groothertog en groothertogin van Luxemburg. Hij weet dus als geen ander wat er aan tafel gezegd wordt en welke regels er gevolgd moeten worden. “In dat opzicht is het een goede zaak dat je je partner niet mag meebrengen”, vertelt hij in ‘Primo’.