Bijna voltallige wolvenroedel op camera in Sonnis-helchteren. Wolf wolven
Volledig scherm
Bijna voltallige wolvenroedel op camera in Sonnis-helchteren. Wolf wolven © RV

Unieke beelden! Bijna voltallige wolvenroedel op camera: “Dertiende welpje heeft manke poot en kon niet volgen”

Houthalen-HelchterenDe beweging Welkom Wolf ontving unieke beelden van een wildcamera op een grasland in Sonnis-Helchteren. De beelden dateren van afgelopen donderdag, 17 november dus, om 23.20 uur. Op de wildcamera van Robby Scheelen zijn 12 van de 13 wolven van de Limburgse roedel samen te zien.

  1. EnergyVision introduceert gratis zonnepanelen met goedkoper stroomcontract: een interessante formule?
    Mijnenergie

    EnergyVisi­on introdu­ceert gratis zonnepane­len met goedkoper stroomcon­tract: een interessan­te formule?

    Gratis zonnepanelen én goedkopere stroom: dat is het model waarmee EnergyVision Vlaanderen wil veroveren. De energiespeler werkt volgens het derdebetalersysteem. De installatie van de zonnepanelen is gratis. Aan EnergyVision betaal je voor de opgewekte elektriciteit die je verbruikt. Mijnenergie.be analyseert de opmerkelijke formule, waar ook mede-investeerder Marc Coucke via zijn investeringsmaatschappij Alychlo zijn schouders onder zet.
  2. Politieke tenoren gaan in debat rond migratie, mobiliteit, veiligheid en koopkracht met studenten Atheneum Hasselt: “De standpunten zijn afgelijnd”
    PREMIUM

    Politieke tenoren gaan in debat rond migratie, mobiliteit, veiligheid en koopkracht met studenten Atheneum Hasselt: “De standpun­ten zijn afgelijnd”

    Het was donderdagmiddag over de koppen lopen tijdens het debat met een aantal politieke coryfeeën in de aula van Hogeschool PXL in aanwezigheid van studenten van het 4de, 5de en 6de middelbaar van het Atheneum Hasselt . Bright Adiyia (Groen), Tom Thijsen (CD&V), Kim De Witte (PVDA), Tom Seurs (N-VA), Patrick Vanparys (Vlaams Belang), Frank Dewael (Open VLD) en Dries Martens (Vooruit) kruisten voor de gelegenheid de degens over thema’s als mobiliteit, migratie, veiligheid en koopkracht. Thema’s die de studenten zelf voorafgaand hadden gekozen. Aan het eind van het debat kon er worden gestemd worden. En het resultaat daarvan, dat was verrassend.
    Hasselt