Dany Verstraeten.
Volledig scherm
PREMIUM
Dany Verstraeten. © BELGA PHOTO DIRK WAEM

Dany Verstraeten denkt nog lang niet aan zijn pensioen: “Bij VTM word je gelukkig niet afgestraft op je 65ste”

BVIn 1989 ging Dany Verstraeten (67) aan de slag bij VTM en daar is hij nog altijd als nieuwsanker aan de slag. Elke zondagmiddag neemt hij het nieuws nog voor zijn rekening. “Maar toen ik bij de BRT mijn ontslag ging indienen, verklaarden ze me gek", vertelt hij aan ‘Primo’. De journalist vertelt uitgebreid over zijn carrière en leven, aan de hand van de tien geboden. “Bij mijn vrouw heeft mijn BV-schap nooit een rol gespeeld, maar ik kan je wel garanderen dat ze het niet altijd plezant heeft gevonden.”

41 reacties

  • Elien Lummerzheim

    1 jaar geleden
    Aan diegene die denken dat journalist/nieuwslezer een rustige goedbetaalde job is, als ex-collega van Danny kan ik garanderen van niet! Ik wens Danny nog veel plezier in zijn job, dat hij lang gezond mag blijven. Mijn carriere is geeindigd op mijn 27ste door een chronische aangeboren aandoening. Danny, mercie voor die keer dat je me kwam bedanken om de VIS B (geen idee hoe het nu noemt) te redden en zo de uitzending op antenne te laten gaan zonder dat de kijker er iets van merkte! Good luck!
  • Danny Govaerts

    1 jaar geleden
    Als je geen leven hebt opgebouwd na je betaalde job . Heb je niets om op terug te vallen en denk je ze kunnen daar niet zonder mij.. terwijl de nieuwe generatie al lang op je job aast. Als het tijd is om te vertrekken doe je dat ook .. dat ze hem buiten jagen als hij denkt dat hij niet gemist kan worden.
  • Mieke Vansantvoort

    1 jaar geleden
    Danny heeft gelijk! Voor die paar uurtjes dat hij nog werkt!? Er staan al genoeg jongeren tientallen jaren aan den dop!! Dat men daar iets aan doet.
  • wilfried Gernaey

    1 jaar geleden
    Respect,! Eminance grise 👍😇
  • Roger Truyts

    1 jaar geleden
    Dany stop er toch mee! Of bent ge niet graag thuis?