Mama Glenda Verboomen (37) getuigt over wantoestanden in crèche Mippie en Moppie 3.
Volledig scherm
PREMIUM
Mama Glenda Verboomen (37) getuigt over wantoestanden in crèche Mippie en Moppie 3. © Photo News

Nieuwe horrorverhalen over verwaarlozing en agressie bij crèche Mippie en Moppie 3: “Zonder dat we het wisten, werd onze dochter uren aan een stuk huilend in bed gelegd met een lege maag”

ZemstHet incident in crèche Mippie en Moppie in Keerbergen waarbij een kindje vastgebonden werd met tape, blijkt slechts het topje van de ijsberg. Tientallen klachten van agressie, verwaarlozing en mishandeling in Mippie en Moppie 3 in Eppegem duiken nu op. Ze gaan allemaal over de uitbaatster M. B. en rechterhand B.V. Samen met een 40-tal ouders en ex-werkneemsters eist mama Glenda (37) nu gerechtigheid voor haar dochter Féline (5) en alle kinderen van Mippie en Moppie. “In Keerbergen was het schrijnend, maar Eppegem is zonder twijfel de beerput. Alle vestigingen moeten nú gesloten worden.”

33 reacties

  • Vicky Jacobs

    1 jaar geleden
    Aan de reacties te lezen, gaan er hier in de toekomst veel vaders thuis blijven om voor hun kinderen te zorgen. Heel gemakkelijk al die commentaren van mannen hier die waarschijnlijk nauwelijks voor hun kinderen gezorgd hebben. 1912 is al lang passé hoor! We zijn 2022. Een vrouw kan niet meer thuis aan de haard blijven met de huidige economie.
  • Anne Marie De Keersmaecker

    1 jaar geleden
    Ik heb tegen die mistoestanden destijds klacht ingediend. Andere ouders zouden ook klacht indienen. Uiteindelijk was ik de enige die daadwerkelijk klacht heeft ingediend en het resultaat was dat mijn dochter niet meer naar de crèche mocht komen, zij werd uitgesloten maar zij was ook het enige Nederlandstalige kindje in een crèche van ONE. Wat ik zeg doe ik ook, geen loze woorden maar wel daden, met gevolgen. Het enige positieve is dat ik een goede onthaalmoeder vond.
  • Anne Marie De Keersmaecker

    1 jaar geleden
    Crèches zijn een goede oplossing. Je kinderen zelf opvoeden is 1 oplossing maar wat doe je met mensen die in de zorg werken of die zelf in een crèche werken, die kunnen niet zomaar zeggen ik blijf thuis om mijn kind zelf op te voeden en dat die mensen die zorg nodig hebben zichzelf verzorgen. Nog een oplossing zoals in Zweden, Duitsland...3 jaar ouderschapsverlof tot de kinderen naar school moeten zelf, op te voeden met werk-lozensteun en het telt mee voor jaren dienst
  • Bernd Vaes

    1 jaar geleden
    Voorkom zulke toestanden door een hogeschoolopleiding voor crèches. In ht kleuteronderwijs komen tot ook geen krachten zonder opleiding?
  • MARTINA HEREMANS

    1 jaar geleden
    uitbaters kindercrèches die zoiets doen voor altijd opsluiten!