Christiaan maakte het definitief uit met Jana tijdens wandeling in De Schorre: "Veel mensen hebben ons daar gezien”

ShowbitsExact een week geleden zag Vlaanderen hoe Christiaan dan toch nee zei op een verder huwelijk met Jana in ‘Blind getrouwd’. Een beslissing waar hij vandaag nog altijd achter staat. “We hebben er veel over gesproken, de afstand, ons werk, hetgene gezegd en gebeurd is tijdens het experiment. Dat maakte dat ik niet verder wilde” vertelt Christiaan. Al snel kreeg Jana spijt van hoe snel ze van hun roze wolk donderden, voornamelijk door haar twijfels. “Ze hield voet bij stuk om na het experiment nog eens te proberen zonder camera’s, maar het gevoelsmatige kwam niet”, moet de ‘Blind Getrouwd’-deelnemer toegeven. Of het nu voor altijd over en out is tussen die twee? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits.

45 reacties

  • Nicole Teela

    1 jaar geleden
    Laat die jana gaan,goede beslissing. Doet pijn,maar slijt wel. Had geen respect voor jou. Geef ni op,Christiaan. Je vindt je dekseltje nog wel.
  • Leen Demeyer

    1 jaar geleden
    Gouden gast. Maar iederéén van ons heeft een bepaalde smaak qua aantrekking. Zij heeft dit enkel hardop gezegd. Omdat men hierop aandrong, en Christiaan ook. Wil men dat meisje aub een beetje met rust laten dus?
  • Imke Machgeels

    1 jaar geleden
    Jana heeft wel heel kwetsende dingen gezegd die hij niet verdiende ! Het is een mooie jongen ... fijn beroep ... beleefd ... waar vele meisjes van dromen Moest het mijn zoon of kleinzoon zijn heeft hij een hele verstandige beslissing genomen Ik en velen wensen hem zeker veel geluk voor de toekomst met een fijn meisje
  • Anne Marie De Keersmaecker

    1 jaar geleden
    Tja... spijtig maar Jana heeft dan wel heel kwetsende dingen gezegd en eerlijk bij de eerste kwetsende uitspraak had ik al afgehaakt. Zoiets doet men niet. Het is uiteraard televisie er worden slechts fragmenten getoond die gemonteerd zijn en wat er voorafgaandelijk is gebeurd wordt niet getoond . Voor je 1 uitspraak doet denk heel goed na want woorden en daden keren als een boemerang terug en ontploffen in het gezicht. Dat is nu gebeurd wat heel jammer is.
  • Leen Demeyer

    1 jaar geleden
    Luister eens wat hij op het einde zegt. Hij zegt "je weet nooit wat de toekomst brengt" als men vraagt of het echt definitief is. Zo nee is het dus ook niet.