Emmy Awards
Volledig scherm
Emmy Awards © AFP

Geen eigen programma genomineerd, maar Internationale Emmy Awards krijgen mogelijk toch Belgisch tintje

TVKomende nacht (Belgische tijd) worden voor de vijftigste keer de Internationale Emmy Awards uitgereikt. De galashow van één van de belangrijkste tv-prijzen ter wereld vindt traditioneel plaats in New York. Dit jaar is er geen Belgisch programma genomineerd, maar de Belgisch-Britse actrice Céline Buckens (26) maakt wel kans op een beeldje voor haar rol in de Britse serie ‘Showtrial’.

  1. Afvaller Stéphanie kijkt met warme gevoelens terug op ‘De mol’, maar één opdracht maakt haar nog steeds boos
    PREMIUM
    TV

    Afvaller Stéphanie kijkt met warme gevoelens terug op ‘De mol’, maar één opdracht maakt haar nog steeds boos

    Onze molwatcher moet op zoek naar een nieuwe hoofdverdachte. Stéphanie Bensaad, de 35-jarige verpleegkundige uit Limburg, is niet ‘De mol’. “Ik was helemaal de kluts kwijt. Ik wilde echt, echt niet vertrekken”, vertelt ze in haar eerste interview sinds de eliminatie. Ze doet haar tactische zetten uit de doeken, decodeert haar mollenboekje en ontleedt de reacties van haar omgeving. “Ik heb nog nooit zo vaak mijn voet moeten laten zien.”
  2. “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrasessie
    PREMIUM
    TV

    “Er kwam oud verdriet naar boven. Dat heb ik nu kunnen loslaten”: Axel Daeseleire gaf zich (letterlijk) bloot tijdens tantrases­sie

    Toen Axel Daeseleire (55) zijn meest persoonlijke reeks van ‘Axel gaat binnen’ aankondigde, méénde hij het ook. De programmamaker maakte indruk toen hij in de recentste aflevering volledig naakt ging, als dank voor de tantrasessie die hij mocht ervaren. Daarnaast toonde hij ook ongeremd zijn emoties toen onverwerkte gevoelens naar boven kwamen. Axel legt onomwonden uit hoe hij tantra beleeft, waarom het niet zomaar een ‘orgie’ of sekte is en waarom hij zich letterlijk blootgaf. “Ik ga al meer dan 10 jaar naar een psycholoog, maar hier kom je echt tot de essentie.”