Illustratiefoto Kanye 'Ye' West.
Volledig scherm
Illustratiefoto Kanye 'Ye' West. © AFP

Elon Musk verwelkomt Kanye West terug op Twitter na antisemitische tweet: meteen olie op het vuur door Hebreeuwse uitdrukking

CelebritiesDe Amerikaanse artiest Kanye ‘Ye’ West is terug op Twitter, nadat zijn account twee weken geleden werd geblokkeerd. Ye plaatste vorige maand een antisemitische boodschap op het kanaal en werd toen geschorst. Twitter-baas Elon Musk verwelkomde de artiest nu terug.

10 reacties

  • Jurgen Herbert

    1 jaar geleden
    Tja mensen dit is vrijheid van meningsuiting! Ook al zijn we met zulke berichten niet mee akkoord toch vind ik dat iedereen zijn mening mag uiten en daarbij men mag ook een tegenwoord schrijven / antwoorden op zulke meningen.
  • Anatole De Cock

    1 jaar geleden
    Musk heeft geen kaas gegeten van social media, in allerlei betekenissen
  • Luc Verbeek

    1 jaar geleden
    Klaarblijkelijk is de grote meerderheid van de twitteraars gewoonweg te dom/lui om zelf degelijk na te denken . Logisch duw dat , m.i. , degoutante figuren zoals Kaneye West en vooral Trump op Twitter veel gehoor vinden . Twitterfilter graag .
  • Patrik De Weirdt

    1 jaar geleden
    Onder het mom van vrijheid van meningsuiting promoot Musk het verspreiden van haatberichten op Twitter. Hij doet zich voor als een menslievend persoon doch in werkelijkheid is hij een extreem-rechtse xenofoob.
  • ivan de ridder

    1 jaar geleden
    Musk zoekt continu de controverse op. Volgens mij boort hij gewoon dat platform de grond in, niet alsof hij het geld nodig heeft dat hij erin gepompt heeft (zie de exhuberante bonus die hij krijgt van Tesla), noch dat hij effectief een visie heeft over hoe het allemaal beter kan (totale vrijheid leidt tot chaos, het is al een riool, het wordt nog erger). Hij wou louter de Twitter top (inclusief Jack Dorsey) voor paal zetten en is daar alleszins wonderwel in geslaagd.