Kinderdagverblijf ‘Het warm nestje’ in Bilzen is drie maanden geschorst.
Volledig scherm
Kinderdagverblijf ‘Het warm nestje’ in Bilzen is drie maanden geschorst. © Mine Dalemans

Kinderdagverblijf ‘Het warm nestje’ uit Bilzen drie maanden geschorst na klachten over ‘geforceerd eten’

BilzenIn Bilzen is kinderdagverblijf ‘Het warm nestje’ voorlopig voor drie maanden gesloten. De beslissing kwam er nadat er meerdere klachten binnenliepen en tekorten werden vastgesteld. Begin deze week komt er een gesprek met de zaakvoerster van de crèche.

  1. Formule 1, miljoenenfraude en eigen reclamebureau: deze man (81) werd met monsterboete van 6,2 miljoen euro uit verkeer gehaald
    PREMIUM

    Formule 1, miljoenen­frau­de en eigen reclamebu­reau: deze man (81) werd met monsterboe­te van 6,2 miljoen euro uit verkeer gehaald

    De bestuurder die woensdag op de N80 uit het verkeer werd gehaald en nog een boete bleek te hebben openstaan van maar liefst 6,2 miljoen euro, is Limburger J.N. (81). De tachtiger is de oprichter van een Hasselts reclamebedrijf. In eerste instantie leek het nog te gaan om een vergissing, maar nu blijkt dat zijn gesjoemel uit het verleden hem de das omdoet.
    Hasselt
  2. Politieke tenoren gaan in debat rond migratie, mobiliteit, veiligheid en koopkracht met studenten Atheneum Hasselt: “De standpunten zijn afgelijnd”
    PREMIUM

    Politieke tenoren gaan in debat rond migratie, mobiliteit, veiligheid en koopkracht met studenten Atheneum Hasselt: “De standpun­ten zijn afgelijnd”

    Het was donderdagmiddag over de koppen lopen tijdens het debat met een aantal politieke coryfeeën in de aula van Hogeschool PXL in aanwezigheid van studenten van het 4de, 5de en 6de middelbaar van het Atheneum Hasselt . Bright Adiyia (Groen), Tom Thijsen (CD&V), Kim De Witte (PVDA), Tom Seurs (N-VA), Patrick Vanparys (Vlaams Belang), Frank Dewael (Open VLD) en Dries Martens (Vooruit) kruisten voor de gelegenheid de degens over thema’s als mobiliteit, migratie, veiligheid en koopkracht. Thema’s die de studenten zelf voorafgaand hadden gekozen. Aan het eind van het debat kon er worden gestemd worden. En het resultaat daarvan, dat was verrassend.
    Hasselt