.
Volledig scherm
. © ANP/EPA

Journalisten schrikken zich hoedje wanneer Ronaldo onaangekondigd op persconferentie verschijnt: “Ik ben 'bulletproof', dat interview zal het Portugese team niet doen wankelen”

Cristiano Ronaldo verscheen maandagochtend onaangekondigd op de persconferentie van Portugal. Daardoor tekenden er ook weinig journalisten present - de aanwezige reporters schrokken zich een hoedje toen ‘CR7' plots voor hen plaatsnam. Ronaldo kwam onder meer terug op zijn explosief interview en ontkende de kille relatie met Bruno Fernandes.

13 reacties

  • Sergio Pinto da Silva

    1 jaar geleden
    Alles wat rond of buiten het veld gezegd wordt interesseert een voetballiefhebber NIET. Wij willen gewoon een WK zien waar alle topvoetballers kunnen schitteren! Ik hoop dat Ronaldo of Messi deze WK winnen zodat zij hun carrière kunnen afsluiten op een verdiende manier. En dit na alles wat zij aan ons hebben gegeven. Meer dan 10 jaar hebben wij mogen genieten van hun. “Go for gold!”
  • Bart Vaes

    1 jaar geleden
    Respect a CR7 ! Hij is ook maar een mens , en dat vergeten sommige af en toe ! Je moet het maar doen !
  • Eric Van Den Langenbergh

    1 jaar geleden
    Hij blijft de beste voetballer ooit, net voor Messi. Als je zo goed bent, krijg je al snel een ego aangemeten. Wie kan zo nog spelen op z'n 37ste?
  • AUGUSTIN GHIJSELS

    1 jaar geleden
    Hij is een geweldige atleet, hij heeft een neus voor goals, maar is geen begenadigd voetballer.Hij is beter dan Gert Muller, der Bomber, die zijn land de wereldtitel schonk.Maar je mag hem niet vergelijken met de magische Messi.Dat zeggen ook de grootste trainers en medespelers van de laatste 20 jaar.
  • yvo mast

    1 jaar geleden
    De beste voetballers hebben allen een ego. Ronaldo is op zijn 37 nog in superconditie ten opzichte van vele Belgische internationals, drinkt niet, rookt niet en traint als iemand van 18. Een voorbeeld voor iedere sporter.