Bruno Vanden Broecke gaat in tegen kritiek van William Boeva op ‘Out of Office’: “Hij heeft te snel geoordeeld”

ShowbitsVanavond brengt Bruno Vanden Broecke vijf mensen die kampen met een burn-out samen voor een ‘baan-brekend’ experiment in het nieuwe VTM-programma ‘Out of Office’. Op de zorgboerderij Emiliushoeve ontmoeten ze zes mensen met bijzondere kwaliteiten die elke dag vol goesting naar hun werk komen. Ontdek meer in een nieuwe Showbits.

18 reacties

  • Saskia Jongen

    1 jaar geleden
    In het programna van boeva , don'tscream zitten ook geen mensen met beperking alleen bekende vlamingen ! Maar wel programma's van anderen afbreken , begin dan zelf met het voorbeeld te geven, gemiste kans ....
  • Walter Stassen

    1 jaar geleden
    bijzondere kwaliteiten...hoe eufemistisch kunnen we nog worden?
  • Erwin Hyndrikx

    1 jaar geleden
    Dit programma zit col met clichés. In niets heeft dit trouwens iets met landbouw te maken zelfs en zeker niet met biolandbouw. Het bevestigt hoe men denkt over bio. De romantische gedachte. In niets is dit waarheid. Dat mensen er onthaasten lijkt waar, maar het is slechte tv vol clichés. Een gemiste kans.
  • patrick poppe

    1 jaar geleden
    Boeva vergeet wel dat zonder zijn beperking nooit comedian zou zijn geworden met zijn flauwe grappen en nu mensen neersabelen die deze programma's maken met de juiste bedoelingen Gij zijt absoluut GEEN voorbeeld voor mensen met een beperking.
  • Luc Van Hulsel

    1 jaar geleden
    Boeva wil alleen zelf aandacht. Net zoals bij het programma Down the road. Gewoon negeren zou ik zeggen.