Illustratie kinderdagverblijf Mippie en Moppie
Volledig scherm
Illustratie kinderdagverblijf Mippie en Moppie © Marc Baert

Agentschap Opgroeien sluit ook vier andere vestigingen van kinderdagverblijf Mippie en Moppie

Het agentschap Opgroeien heeft beslist om ook de vier andere vestigingen van kinderdagverblijf Mippie en Moppie in Zemst, Hofstade, Keerbergen en Weerde met hoogdringendheid te sluiten. De gemeente Keerbergen en het Agentschap Opgroeien bevestigen het nieuws aan onze redactie.

31 reacties

  • Paul Verbeeck

    1 jaar geleden
    Indien nodig moet het , maar hebben ze ook een oplossing voor al de getroffen ouders ? Of moeten die hun plan maar zien te trekken ?
  • lode wijk

    1 jaar geleden
    Toen ik als technieker op de baan moest, kwam ik soms in bij onthaal moeders, met zo een 2 tot 4 kinderen maximum, en het was een plezier om te zien hoe die samen mochten eten maken en helpen en spelen, dansen met k3 , net als in mijn jeugd bij oma, waarom moesten die goede kindvriendelijke onthaalmoeders verdwijnen voor regels, normen, enz je ziet wat er van kwam met die nieuwe toestanden van gediplomeerden.
  • Guido Parker

    1 jaar geleden
    Marianne Van den Lemmer: druk van familie en omgeving speelt helaas nog een grote rol.
  • Dirk BERX

    1 jaar geleden
    Ook dit is een gevolg van het neoliberale Vlaamse beleid, waar de economie belangrijker is dan mensen. Dat was overigens in de corona crisis al meer dan duidelijk !
  • Marianne Van den Lemmer

    1 jaar geleden
    Zoveel mensen die kinderen nemen, maar ze niet zelf willen opvoeden of opvangen. We zijn al zo overbevolkt, bezint eer ge begint. Een kindvrij leven is óók heel aantrekkelijk!