De  huisvuilophaling zou mogelijk verstoord zijn, maar grootschalige hinder wordt er niet verwacht.
Volledig scherm
De huisvuilophaling zou mogelijk verstoord zijn, maar grootschalige hinder wordt er niet verwacht. © Klaas De Scheirder

Vakbonden lokale besturen voeren vandaag actie, mogelijk hinder bij kinderdagverblijven en vuilnisophaling

De vakbonden van de lokale besturen in Vlaanderen voeren vandaag actie uit protest tegen de plannen van de Vlaamse regering die het makkelijker moeten maken om vastbenoemde ambtenaren te ontslaan. Enkele honderden militanten zullen verzamelen in Berchem. Daarnaast zullen mogelijk ook kinderdagverblijven hier en daar gesloten blijven of huisvuilophaling verstoord zijn, maar grootschalige hinder wordt er niet verwacht.

11 reacties

  • Erik Moens

    1 jaar geleden
    Het is eens wat anders: hinder bij kinderdagverblijven...
  • Didier Heggerick

    1 jaar geleden
    Zijn wel die vakbonden hun zusterpartijen die de staatschulden naar 542 miljard brachten en nu nog me miljoenen € smijten , de illusie rijk land te zijn blijft de put dieper maken ,en maakt ons alle armer en armer !
  • Walter Van Criekinge

    1 jaar geleden
    Anne Marie De Keersmaecker Dar ambtenaren minder verdienen bij aanwerving is juist, maar na drie jaar is dat verschil reeds weggewerkt en nog eens drie jaar later worden ze beter verloond dan in de privé om nog maar te zwijgen over hun torenhoge pensioenen.
  • Frank Joos

    1 jaar geleden
    Betogen, betogen en nog maar eens betogen. Niemand is nog tevreden. Nochthans merk je er nergens iets van, je moet maar eens gaan eten op restaurant . En dat met 2 personen, als je niet hebt geboekt kan je nergens meer binnen. Overal propvol, en zelfs op weekdagen. Levensstijl ligt hier VEEL te hoog, tijd dat er wat ingebonden wordt.
  • Guido Verlinden

    1 jaar geleden
    Staken brengt niks op.!!