AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

ONZE OPINIE. “Je kan niet voor iedere wedstrijd op een knie gaan zitten, om dan in Qatar bij de minste tegenwind te breken als een twijgje”

“De veelkleurige aanvoerdersband op het WK Qatar als symbool voor holebirechten bleek niet meer dan schone schijn”, dat schrijft politiek journaliste Isolde Van den Eynde. “Ofwel protesteer je, ofwel doe je het niet. Maar als je het doet, breek je niet als een twijgje bij de minste tegenwind. Zeker niet wanneer je een gele kaart wél pakt als je na een goal de t-shirt uitzwiert.”

91 reacties

  • Liliane Vervliet

    1 jaar geleden
    Juliens mening is correct .Aanpassen aan de regels van het land of er wegblijven.
  • Jan Verheyen

    1 jaar geleden
    Politieke propaganda hoort niet thuis op een voetbalveld..
  • Jean Donny

    1 jaar geleden
    We willen voetbal zien en geen statements en vingertjes horen niet thuis in sport. Geen hypocriete toestanden, ben je met iets niet eens geef vb toon respect of blijf er weg.
  • Mark De Hertogh

    1 jaar geleden
    Bewijs hoe machtig en corrupt fifa is. Waarom niet volledige boycot? Centjes gaan voor op alles bewijs is er weer ook bij voetballers
  • Eddy DeGoei

    1 jaar geleden
    Na vandaag wil ik niks meer horen of lezen over die aanvoerdersband, er moet gevoetbald worden en daarmee basta. Europa heeft toch niks meer te piepen, enkel betalen dat mogen we nog.