Irina kreeg meteen een nekmassage van Kristi.
Volledig scherm
PREMIUM
Irina kreeg meteen een nekmassage van Kristi. © VTM

GEZIEN? ‘Out of office’: “Authentieke en integere televisie, ik kan ervan meespreken”

TVNa het succes van programma’s als ‘De Kemping’ en ‘Restaurant Misverstand’ op de openbare omroep, pakt nu ook VTM uit met human interest waarin kwetsbare mensen centraal staan. In ‘Out of office’ proberen vijf Vlamingen die kampen met een burn-out hun leven opnieuw in handen te nemen. Samen met zes bijzondere collega’s stampen ze op een zorgboerderij een biowinkel uit de grond, onder goedkeurend oog van acteur Bruno Vanden Broecke. Kan hij dit programma met een hoge maatschappelijke relevantie naar een hoger niveau tillen? Of is ‘Out of Office’ vooral een flauw doorslagje van die eerder genoemde VRT-shows?

3 reacties

  • Chantal Briels

    1 jaar geleden
    Prachtig was dat gisteren,soms hard maar ook grappig. Ik kijk al uit naar de volgende aflevering
  • Rudi Sciot

    1 jaar geleden
    Sinds mijn radiotherapie waarvoor ik trouwens geen ziekteverlof genomen heb omdat we zelfstandigen zijn, herken ik mij in deze mensen. Ik breid me dus al voor dat ik vroeg of laat ook uitval Eindelijk eens een goed programma
  • Kris panken

    1 jaar geleden
    Na de aflevering van gisteren(ik heb ze trouwens allemaal reeds gezien)hoop ik dat Willem Boeva zijn vooroordeel over dit programma herziet en bijstuurt dmv een (nu) goede reaktie !!