Shutterstock / zedspider
Volledig scherm
© Shutterstock / zedspider

Dieselprijs op laagste niveau in maanden

Diesel tanken wordt morgen duidelijk goedkoper. De prijs zakt naar het laagste niveau sinds eind februari en de start van de Russische inval in Oekraïne.

15 reacties

  • Chris Nys

    1 jaar geleden
    In de jaren 80 koste een liter diesel rond de 20 FR of 0,5 euro en geen 35 FR zoals mvr vermeldt. Toen de dieselprijs 30fr de liter werd staakten vrachtvervoerders en sloten wegen af uit woede en nu doen ze niks,alles wordt gewoon verrrekend en iedereen betaalt 3 maal teveel voor elk product
  • An Vanden Bossche

    1 jaar geleden
    Toen ik begon te rijden in de jaren 80, was het 35 BEF per liter. Geïndexeerd moet dat zo rond de prijs van vandaag liggen. Auto's verbruikten toen veel meer, naft is dus enkel maar goedkoper geworden. Geen wonder dat alles vol zit.
  • Paul Boeie

    1 jaar geleden
    En wat was de prijs van benzine en diesel toen een vat 130 stond ... juist ja een pak minder . Met dank aan de struikrovers in Brussel .
  • Guillaume Bastings

    1 jaar geleden
    Hoe meer electrische wagens er rond gaan rijden, des te hoger worden de brandstofkosten. Het geld moet toch op een of andere manier de staatskas inrollen.
  • Willy Masson

    1 jaar geleden
    ik tank in nederland, dat is al geld dat niet naar die prutsers hier gaat en je kan er een veel zuiverder, en milieuvriendelijke, diesel vinden ,tegen een kleine meerprijs, waardoor er op een volle tank nog een 120 km rijbereik bijkomt. tevens recent naar de keuring geweest met nieuwe testapparatuur : geen uitstoot tot bijna geen uitstoot met euro6d temp. Om de leugens hieromtrent nogmaals te ontkrachten.