Ronaldo.
Volledig scherm
Ronaldo. © AFP

“Tijd voor nieuwe uitdaging”: Cristiano Ronaldo vertrekt met onmiddellijke ingang bij Manchester United

Buitenlands voetbalCristiano Ronaldo en Manchester United gaan met onmiddellijke ingang en in onderling overleg uit elkaar. Ronaldo gaf vorige week een explosief interview waarin hij weinigen binnen de club spaarde. Er was al langer wrevel - Ronaldo was geen basisspeler onder coach Ten Hag.

51 reacties

  • Antonio Guerriero

    1 jaar geleden
    Grote voetbalclubs zijn net als grote bedrijven.Als zij jou niet meer nodig hebben ben je enkel nog een nummer voor hun en wordt je ontslagen.
  • Herman Van Arendonk

    1 jaar geleden
    De goede jaren van Cristiano Ronaldo liggen achter hem. Hij leeft nog wel voor de sport, maar hij kan niet meer brengen wat Manchester United nodig heeft. Daar kan hij kwaad om worden, maar er is niks aan te doen. ManU kan op dit WK gaan shoppen en een sterkere speler strikken voor een lager salaris.
  • Jan Gijsen

    1 jaar geleden
    Heeft een aanbieding van 350 milj Euro van de topclub van Saudi Arabie. Dit loon heeft nog geen enkele sterveling gekregen...
  • Anoniem

    1 jaar geleden
    Die komt zeker nog aan de bak, een ego om U tegen te zeggen maar zal zeker nog een topclub vinden!
  • Eric De Baeremaeker

    1 jaar geleden
    Een trainer van niets die Ronaldo kleineert is geen trainer . Het is mijn favoriete speler niet maar ik bewonder zijn inzet en speelstijl . Op zijn leeftijd en na al die topjaren hem nog zo goed verzorgen en nog altijd met 100% inzet speelt en dit ondanks zijn rijkdom , top !