HLN
Volledig scherm
PREMIUM
HLN © HLN

ONZE OPINIE: “De begroting moet Open Vld stilaan bloednerveus maken”

“België heeft de slechtste begroting van de eurozone. Het moet de liberalen intussen bloednerveus maken”, schrijft politiek journalist Isolde Van den Eynde. “Het is een kernthema van de partij en net daar doet het pijn. De blauwe staatssecretaris van Begroting viel al op het zwaard voor Alexander De Grote. En de vraag is of de premier een budgetneutrale belastinghervorming wel kan waarmaken?"

57 reacties

  • Ferdinand Nuyts

    1 jaar geleden
    Mensen die het gevoel hebben dat ze niks te verliezen hebben zijn tot alles in staat
  • Mady Vermeulen

    1 jaar geleden
    An Vanden Bossche, je vergeet voor het gemak wie de premier is, en dus de hoofdverantwoordelijke voor de stand van zaken. Het was ook De Croo die zijn partijgenote buiten winkelde omdat ze hem niet klakkeloos nabauwde, waarna hij zijn partij verrijkte met een stinkend rijke politica uit een Franstalige partij. We weten intussen dat De Croo het verkorven heeft bij de nochtans gesubsidieerde media. De foto's waarmee hij sinds enige tijd de 'kwaliteitskranten' haalt spreken boekdelen.
  • Emiel Van Roost

    1 jaar geleden
    Als je begint met aan te kondigen dat je een sterke regering met 10 ministers gaat maken en het worden er 20 met 7 vicepremiers; dan is er toch iets vreemd aan de hand.
  • Albert Van Daele

    1 jaar geleden
    Vivaldi, kampioen in creatief boekhouden!!
  • Steven Van Camp

    1 jaar geleden
    Het wanbeleid van de Vivaldi-partijen zorgt voor een zeer zware factuur voor de werkende burger en toekomstige generaties. Maar , zoals Isolde v/d Eynde aantont, het gaat enkel maar om de persoonlijke carrieres.