Marnix Peeters bij 'De Tafel Van Vier'.
Volledig scherm
PREMIUM
Marnix Peeters bij 'De Tafel Van Vier'. © VIER

Marnix Peeters noemt ‘De tafel van vier’ een “rommelpraatshow”: “Gert Verhulst gaf me zichtbaar geen hand”

TVSchrijver Marnix Peeters (57) bewaart geen al te beste herinneringen aan zijn passage in ‘De tafel van vier’op Play4. Hij voelde zich bewust genegeerd door presentator Gert Verhulst, en stelt zich vragen bij diens ongeïnteresseerde houding. “Hij kon de titel van mijn boek niet eens uitspreken”, klinkt het streng in ‘Dag Allemaal’. En ook seksuologe Kaat Bollen is niet echt blij met hoe haar bezoek aan de dagelijkse talkshow verlopen is.

33 reacties

  • Francois Sals

    1 jaar geleden
    De > "Gert " moet stoppen met dit programma , hij kan het niet ...ziet hij dat nu niet zelf in en voelt hij ook niet aan dat hij niet de man is om zo'n programma te doen.Hij hoort thuis in Plopsa land , dat kon hij als de beste .....
  • eli bosch

    1 jaar geleden
    Mode van de tijd, van alles wat presenteren maar niet in de diepte gaan. Onderwerpen zijn interessant, gasten zijn interessant en vragen zijn interessant. Maar inderdaad er is te weinig tijd om in de diepte te gaan. Sommige gasten spreken zo vlug en nerveus alsof ze aanvoelen dat ze rap moeten afratelen om alles gezegd te krijgen in zeer beperkte tijd. Stukken reclame duren langer dan de antwoorden van de gasten.
  • Evan De Jongh

    1 jaar geleden
    Blijkbaar zou hij liever in de afspraak zitten dan bij de Tafel van Vier. Ieder zijn mening en is zijn goed recht maar wees blij dat je gevraagd wordt. Zonder zijn passage in de show had ik zelfs niet geweten dat hij een nieuw boek had. Zijn tegenwoordig 1000 en 1 manieren om een publiek te bereiken, ben je niet akkoord dan zoek je een andere manier of ga je in een ander programma zitten. Nu lijkt het echt alsof Mr Peeters en Mevr Bollen enkel wilden komen om hun boek te promoten en te verkopen.
  • Johan Buelens

    1 jaar geleden
    Je kan dan ook niet een volledig uur praten over een schrijver en zijn boek... dan kan je evengoed gewoon het boek beginnen lezen! De enige reden dat Marnix er zat was om zijn boek te promoten... waarom zou hij er anders zijn? Wanneer was de laatste keer dat er iemand dacht: "Oh, wat zou Marnix Peeters zijn opinie zijn over dit ongelofelijk belangrijk wereldfenomeen waar we pas vandaag over gehoord hebben?" Juist, nog nooit!
  • Dirk Billiet

    1 jaar geleden
    blijkbaar hebben ze het begrepen in medialand, Graham Norton komt de rangen versterken met zijn praatshow die hier binnenkort wordt uitgezonden. Ik denk dat vlaanderen eerder zit te wachten op een Vlaamse Dame Edna, remember her?