De Bruyne en Martínez.
Volledig scherm
PREMIUM
De Bruyne en Martínez. © GettyImages

Marc Degryse breekt een lans voor Kevin De Bruyne: “Hij moet zijn ongenoegen blijven tonen en zorgen dat hij de rest mee krijgt”

Volgens Marc Degryse is Kevin De Bruyne hét topic na België-Canada. Onze huisanalist vraagt zich in zijn analyse af wat er aan de hand is met de middenvelder, maar neemt het tegelijk ook op voor ‘KDB’. “Iemand die de problemen onder ogen ziet en die ook dúrft te benoemen: dat moet kunnen”, vindt Degryse. Lees hieronder zijn volledige analyse.

73 reacties

  • Guy Bekaert

    1 jaar geleden
    Courtois zeer goed , Hazard goed , Alderweireld en Michy goed de rest van de ploeg ondermaats . De Bruyne denkt dat hij bij Cyty speelt ! Er moeten dringend enkele spelers gewisseld worden anders loopt het falikant af .
  • Bob Fréson

    1 jaar geleden
    KDB moet niet klagen over de andere spelers, hij zelf was een dikke nul, juist zoals de rest. Toch vreemd dat ze allemaal in het buitenland superman zijn, en eenmaal de outfit van Rode Duivel aantrekken, raken ze geen fatsoenlijke bal.
  • filip wybo

    1 jaar geleden
    We zijn aan verjonging toe + nieuwe trainer die beter uitlegt dan toepast. Hazard verraste me positief.
  • GERRIT VERBEKE

    1 jaar geleden
    Een korte reactie: een nieuwe trainer And thats it. Louis ging het gisteren wel oplossen dat is een feit.
  • Christiaan GOETHALS

    1 jaar geleden
    Witsel is een sluitstuk, neem hem weg dan komt de verdediging zwaar onder druk te staan. Weinig balverlies en de juiste keuzes .