Onze reporter in Qatar Dietert Bernaers
Volledig scherm
PREMIUM
Onze reporter in Qatar Dietert Bernaers © RV

REPORTAGE. Helemaal naar Qatar gereisd om dan slechte wedstrijd te zien en tóch te winnen: zo beleefden fans eerste match van de Rode Duivels

“Canada, die gaan we toch gewoon kloppen?” Uiteindelijk meer opluchting dan vreugde gisteren in Doha, na de weinig overtuigende zege van de Rode Duivels. Zeggen dat er een typische WK-sfeer heerst, is dan ook sterk overdreven. Al zal dat het Belgisch legioen(tje), nauwelijks 500 man sterk, worst wezen. Onze reporter liep een hele dag in hun spoor. “Allemaal terechte kritiek op Qatar, hoor. Maar nu ga ik het toch echt niet aan mijn hart laten komen.”

4 reacties

  • Jan Daems

    1 jaar geleden
    Had je dan iets anders verwacht daar in Qatar, wetende dat Martinez een mooiprater is maar geenszins een tactische coach?
  • Erwin Felix

    1 jaar geleden
    Het was niet om aan te zien. Loopgravenoorlog, en duivels die beter met een rollator zouden spelen. En RD Supporters die heel veel geld moeten neertellen om zo’n FC De Kampioenen match zien waar het schaamrood op je wangen staat ! Gelukkig was er nog Xavier( Tibo Courtois) die op zijn niveau speelde! Dus Boma ( Martinez) mag ne tournee generale geven ! Mijn gedacht hè!
  • johan fransaert

    1 jaar geleden
    zoals eerder gesteld haal die oude garde van het veld en geef de jeugd hun moment zodat de creatieve spelers (De Bruyne) hun ding kunnen doen en niet steeds weer de gaten moeten dichten.
  • Jan Verwimp

    1 jaar geleden
    Blijf dan thuis en plaats geen reactie