BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Oppositie wijst premier terecht in luidruchtig begrotingsdebat: “Niemand gelooft u nog”

PolitiekTwee dagen na de vredesverklaring tussen Open Vld en MR lijkt het alweer prijs, nu oud-minister van Energie Marie-Christine Marghem (MR) de steun zoekt van N-VA om de kerncentrales langer open te houden. Maar ook andere regeringspartijen hebben kritiek over het gebrek aan hervormingen. De oppositie speelt er gretig op in: “Premier, welke geloofwaardigheid heeft u nog?”

105 reacties

  • Ronny Dekimpe

    1 jaar geleden
    Wat de volgende regering ook mag zijn, het zal altijd iets zijn. Nadien zijn wij allen de pineut. Ik hoor Dehaene nog zeggen: Het einde van de tunnel is nabij. Tja, ik weet niet welke tunnel dit zou zijn. Kortom het land is om zeep, dit zowel voor werkenden, mensen die echt invalide zijn, mensen die echt op zoek naar werk zijn, mensen die op pensioen zijn en steeds hebben gewerkt enz...Een grondige hervorming is nodig, maar in de eerste plaats bij onze regering zelf. Niet bij de man in de straat
  • Emiel Van Roost

    1 jaar geleden
    De Croo kan het altijd goed uitleggen maar het is zoals men zegt; veel geblaat en weinig wol.
  • alfred cool

    1 jaar geleden
    In dit land zijn veel te veel politiekers In andere landen doe ze dat met veel minder politici en daar functioneert het meerendeels wel !Hoe kan je regeren met telkermale ruzie te maken en dat ge er daar door geen appelen , peren of pruimen meer weet van te bakken . Het wordt tijd voor een grote verandering in justitie en de politiek . Hopelijk wordt er door de burger na de verkiezingen in 2024 een serieuze doorbraak geforceerd en worden de huidige politieke Pinokkio's onder de tafel geveegd
  • Paul Stausens

    1 jaar geleden
    Steeds de onschuld spelen. Volgens hem doen de meeste van zijn ministers niets. Maar hij is toch de leider, blijkbaar zonder leiderstalent.
  • Lisette Theunis

    1 jaar geleden
    guido Bervoets- U beschrijft perfect wat deze regering momenteel aan het veroorzaken is. Deze regering zal niets fundamenteel kunnen of willen hervormen .De automische indexring voor de hoge lonen dient bijgestuurd te worden. De senaat is nog steeds niet afgeschaft. De energiebevoorrading, die de brandstof is van onze economie en welvaart, staat nog nergens, en is in navolging van de voorgaande Paarse coalities nog verder mismeesterd tot de rampzalige toestand waar we ons vandaag in bevinden.