© JCr

Liefdesverdriet leidt tot wanhoopsdaad op Chaussée d'Amour

In een bestelwagen ter hoogte van de verkeerslichten op de Luikersteenweg in Sint-Truiden – op de Chausée d’Amour – is gisteren een jongeman dood aangetroffen in een bestelwagen. Politie en parket onderzochten het overlijden dat na afloop een wanhoopsdaad bleek te zijn.

jcr/nv

De bestelwagen stond blijkbaar al sinds zondag voor het bedrijf PTS en hinderde de toegang tot de firma. De eigenaar verwittigde de politie maar het bleef wachten op de bestuurder. Toen die maar niet kwam opdagen, werd een heftruck ingeschakeld om de bestelwagen een paar meter te verplaatsen. De politie was inmiddels via de nummerplaten aan de gegevens van de firma geraakt aan wie de bestelwagen toebehoorde.

Een werknemer is daarop naar Sint-Truiden gereden en opende het voertuig. Hij trof er één van zijn collega’s aan die zich had verhangen. Het parket werd ingeschakeld en het gerechtelijk labo ter plaatse gestuurd voor een sporenonderzoek. Uiteindelijk wees het onderzoek uit dat het om een wanhoopsdaad ging. De jongen uit Namen was 19 jaar oud. Hij was blijkbaar verliefd geworden op één van de prostituees van een bar aan de Chaussée d’Amour, maar zijn liefde werd niet beantwoord.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer