Sihame El Kaouakibi vindt dat haar zaak afstraalt op mensen van kleur: “Symbooldossier dat stereotypen wil bevestigen”

De fraudezaak rond Sihame El Kaouakibi straalt ook negatief af op vrouwen en mensen van kleur, en in het bijzonder op mensen uit de Marokkaanse gemeenschap. Dat zegt El Kaouakibi zelf in een Instagrampost. De laatste tijd is ze zeer actief op het kanaal om vragen van haar volgers te beantwoorden. “Het doet me verdriet hoeveel aandacht en haat deze zaak oproept.”

184 reacties

  • Leentje De Brauwer

    1 jaar geleden
    Kinneke toch, kende het gezegde "wie zonder zonde is, werpe de eerste steen"? Awel, denk daar maar eens goed over na alvorens verder onzin uit te kramen!
  • Emiel Van Roost

    1 jaar geleden
    Nu haalt ze er nog racisme bij, een niet parlementair zou voor veel minder in de cel zitten.
  • Emiel Van Roost

    1 jaar geleden
    Ik vind dat dat mens niet weet wat schaamte is.
  • Julien Cuypers

    1 jaar geleden
    Zij heeft er alvast voor gezorgd dat deze allochtone gemeenschap er nog maar eens op achteruit is gegaan. En nog steeds probeert ze zich weer te profileren door de racistische vlag weer boven te halen. Het ultieme middel als ze hun wil niet kunnen opleggen.
  • Johan Vloermans

    1 jaar geleden
    Nee hoor, enkel op haar. Geen enkele persoon van buitenlandse afkomst voelde zich aangesproken door wat er over haar verteld werd. Zullen wss hetzelfde hebben gereageerd als al de rest van de bevolking. Wat een dief die politica gebleken is.