Jimmy Frey
Volledig scherm
PREMIUM
Jimmy Frey © Jan De Meuleneir / Photo News

Jimmy Frey was ooit een grote ster, maar nu lijdt hij helse pijnen: “Het enige dat ik nog heb, zijn vier muren om me heen”

BV“Ik sta op met pijn en ga met pijn slapen.” Jimmy Frey (83) stelde zich zijn oude dag wel anders voor. Toch houdt de zanger van hits als ‘Zo mooi, zo blond en zo alleen’, ‘Rozen voor Sandra’ en ‘Saragossa’ de moed erin. “In gedachten laat ik de pijn de bovenhand niet nemen. Dat lukt het best door constant bezig te zijn”, vertelt Jimmy aan ‘Primo' wanneer ze hem opzoeken aan de Vlaamse kust.

9 reacties

  • ERIC SEGHERS

    7 maanden geleden
    Als tiener draaide ik uw muziek op mijn platenspeler. Mijn moeder en ik zongen alles mee, mijn vader niet maar was wel fan. Later maakte ik mijn stiefvader dolblij met een life optreden van U + een handtekening. Nu ben ik 68 jaar, mijn familie is er niet meer maar ik luister samen met mijn vrouw nog steeds naar je muziek. Voor ons, Jimmy Frey, blijf jij een van de grootste Vlaamse zangers! Het beste met je gezondheid en bedankt voor al jouw prachtige muziek!👍❤️
  • Peter John Vermeersch

    1 jaar geleden
    Jimmy Frey is een grote Vlaamse zanger, mijnheer Jean Schepens. Hij heeft Vlaamse klassiekers gemaakt. Wel heeft hij het e.e.a meegemaakt...daarom het ga je goed, Grote Mijnheer
  • Marc Abeel

    1 jaar geleden
    Zo mooi zo blond en zo alleen. Eerste liedje waar ik bewust naar luisterde en voor opstond ‘s morgens( was toen hittip op radio2).Vele andere hits zijn daarop gevolgd! Jimmy Frey, een knappe zanger met veel charisma!
  • Anne Jacobs

    1 jaar geleden
    Grote ster! Ik zing nog altijd uw liedjes in mijn hoofd. U heeft al heel wat meegemaakt, na regen komt zonneschijn, 't zal weldra sneeuw zijn zeker? Het gaat u goed Jimmy en veel sterkte, het komt wel goed.
  • stefaan lalonge

    1 jaar geleden
    Ja, Jean Schepens, ieder zijn meug hoor, ik was fan. Jimmy was inderdaad jaren aan een stuk een grote vedette in Vlaanderen. Als je keer op keer zalen laat vollopen dan mag je terugkijken op een succesrijke carrière. Daar moet niet denigrerend over gedaan worden.